[Zepcam T1] Fixed IP adres instellen

1. Zorg dat de Zepcam via USB op uw PC is aangesloten (INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN -> KOPPEL AAN PC); Uw computer zal de Zepcam weergeven als External device/drive.
  2. Open network.txt (zie attachements) in een tekst editor (notepad bijvoorbeeld)
  3. Voeg het volgende toe onder [ipsettings] van network.txt:

ssid fixed ip address netmask gateway "78.41.205.90" port vpn-port

Testssid fixed 10.100.100.90 255.255.255.0 10.100.100.1 "78.41.205.90" 12945 1194 0

vpn-port 0 = geen VPN

vpn-port 1 = VPN

1. Sla network.txt op.
  2. Kopieer network.txt naar de root van de Zepcam T1.
  3. Sluit de USB-verbinding en koppel de T1 los.
  4. Ga naar INSTELLINGEN -> STREAMING INSTELLINGEN ->WiFi -> Instellingen -> Update wifi bestanden
  5. Reboot de Zepcam T1

0 Comments

Please sign in to leave a comment.