Zepcam device koppelen/pairen met de Zepcam Server/Cloud

ZEPCAM T1-LIVE

1. Open s1.zepcam.com in een browser (wanneer u een Zepcam Cloud gebruiker bent) of gebruik het IP-adres/ URL van de Zepcam server.
  2. Ga naar het menu Settings -> Cameras en selecteer “Add Device”.
  3. Geef uw Zepcam device een naam (zoals het zichtbaar zal zijn in de Zepcam Manager).
  4. Schrijf de pairingscode (koppelcode) op of kopieer deze en sluit deze pop-up niet af.
  5. Login as Administrator op de Zepcam T1 en ga naar Instellingen -> Streaming instellingen -> Voer koppelcode in.
  6. Voer de koppelcode in en wacht tot de pairing is voltooid.
  7. De Zepcam T1 zal zichtbaar zijn in de Live View van de Zepcam Manager (wanneer de T1 een netwerkverbinding heeft via WiFi of 3G/4G/LTE).

ZEPCAM MOBILE VIDEO BOX (M2-MVB- 10, 20 & 30)

1. Open s1.zepcam.com in een browser (wanneer u een Zepcam Cloud gebruiker bent) of gebruik het IP adres / URL van de Zepcam server.
  2. Ga naar het menu Settings -> Cameras en selecteer “Add Device”.
  3. Geef uw Zepcam device een naam (zoals het zichtbaar zal zijn in de Zepcam Manager).
  4. Schrijf de pairing code (Koppel code) op of kopieer deze en sluit deze pop-up niet af.
  5. Login as Administrator op de Mobile Video Box en ga naar Network -> Advanced -> Server pairing.
  6. Voer de koppelcode in en wacht tot de pairing is voltooid.
  7. De Zepcam MVB zal zichtbaar zijn in de Live View van de Zepcam Manager (wanneer de MVB een netwerkverbinding heeft via WiFi of 3G/4G/LTE).

0 Comments

Please sign in to leave a comment.