Zepcam Manager; Hoe bekijk ik 'live' videobeelden met de Zepcam server of Cloud

1. Zorg dat de Zepcam is verbonden via 3G/4G of WiFi (check of 'LINK' rechtsboven in beeld verschijnt/staat).
  2. Ga in de browser van uw computer naar s1.zepcam.com (Zepcam Cloud) of het IP-adres/URL van de Zepcam Server.
  3. Log met e-mailadres en wachtwoord.
  4. Ga naar het menu "Live".
  5. Selecteer 1 van de beschikbare camera's uit het linke kolom;

De camera status is kleur gecodeerd:

Groen: Camera is streaming

Oranje: Camera is online and stand-by

Rood: Camera is offline

6. Schakel deze camera op door op het icoontje wat op een oog lijkt te klikken of sleep de camera van het linkse kolom naar de tile.
  7. U kunt nu live beelden bekijken door de stream te starten door op de play button te selecteren.