Zepcam T1; Hoe bekijk ik de opgenomen videobeelden op mijn PC of Apple MAC

1. Zorg dat je ingelogged bent als BEHEERDER of SUPER GEBRUIKER.
  2. Sluit de Zepcam op de computer aan met de USB-kabel.
  3. Ga naar INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN -> KOPPEL AAN PC.
  4. De Zepcam T1 wordt door uw computer weergegeven als externe harde schijf.
  5. Dubbelklik op de .mov files om de gewenste video af te spelen (wanneer encrypted kunnen deze niet af worden gespeeld).
  6. Sluit de USB-connectie op de Zepcam T1 als u gereed bent.