Hoe kan ik de firmware updaten?

ZEPCAM T1, T1-XT & T1-LIVE

ONLINE

1. Log in met beheerdersrechten.
  2. Zorg er voor dat de Zepcam T1 is verbonden via WiFi, 3G of 4G/LTE.
  3. Ga naar INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN.
  4. Kies FIRMWARE INSTELLING -> UPDATE FIRMWARE.
  5. De Zepcam zal automatisch opnieuw opstarten.
  6. Controleer of de firmware is geupdate; ga naar INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN -> FIRMWARE INSTELLING en controleer de Firmware versie welke hier achter staat.

OFFLINE

1. Ga naar www.update.zepcam.com om de meest recente firmware-versie te downloaden en pas de filenaam aan in 'firmware.enc'
  2. Gebruik het Administrator account om in te loggen op de Zepcam T1.
  3. Zorg er voor dat de Zepcam T1 NIET verbonden is via WiFi, 3G of 4G/LTE.
  4. Zorg dat de Zepcam via USB op uw PC is aangesloten (INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN -> KOPPEL AAN PC); Uw computer zal de Zepcam weergeven als External device/drive.
  5. Zorg er voor dat er geen oude firmware staat op de T1.
  6. Sleep de file 'firmware.enc' van de PC naar de root van de Zepcam T1.
  7. Sluit de USB-verbinding en koppel de T1 los.
  8. Ga naar INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN -> FIRMWARE INSTELLING -> UPDATE FIRMWARE.
  9. De Zepcam zal opnieuw herstarten.
  10. Controleer of de firmware is geupdate; ga naar INSTELLINGEN -> BEHEERDER INSTELLINGEN -> FIRMWARE INSTELLING en controleer de Firmware versie welke hier achter staat.

ZEPCAM MOBILE VIDEO BOX 10, 20 & 30

1. Ga naar www.update.zepcam.com om de meest recente Mobile Video Box firmware-versie te downloaden.
  2. Login op de Mobile Video Box via het MVB WiFi netwerk van de box.
  3. Open uw browser en verbind met 10.150.160.1 (WiFi) of 10.150.161.1 (ETH Service) (default IP's).
  4. Login met u gebruikersnaam en wachtwoord.
  5. Ga naar het menu "System" en klik op "Backup / Flash".
  6. Onder "Flash new firmware image" klikt u "Choose files" en kunt u de firmware selecteren die u heeft gedownload van update.zepcam.com.
  7. Upload de file en voer de upgrade uit.
  8. De Mobile video box zal nu herstarten en na een aantal minuten weer online komen.
  9. Controleer of de firmware is geupdate.